Saturday, 4 October 2014

Home Sweet Home


Assalamualaikum..

Tiada seindah rumah sendiri walaupun duk kondo mewah sekalipun, rumah sendiri jadi ingatan. kan kan kan -.-



Dah sebulan tak balik rumah. Kerja jauh. Jauh dari mak pula tu. Hari-hari tukar status wassap ' i miss u mom" "mom, only u in my heart" siapa yang save no aku pastu ada dalam list wassap mesti serabut. bahahaha. its ok. boleh buang. fine


Betul. Rumah sendiri adalah lebih best berbanding rumah lain. Seperti contoh kan, kau boleh duduk kaki ke atas kepala ke bawah tanpa ada sesiapa marah (tapi tu memang style aku -,-), pastu boleh ketawa kekek kekek tak ada siapa marah. kan kan kan. 


Apa yang paling istimewa kan, mak sentiasa ada depan mata. Hei, boleh tak nak tukar status wassap "thankzz mom for everything" bahahaha